Projecten en digitale tools

Aan de keukentafel en digitaal

Wij kennen de landen - tuinbouw. We komen overal over de vloer en weten wat er speelt. Dat maakt ons dé adviseur om op het gebied van water en milieu de juiste stappen te zetten. 

In onze projecten verbinden we beleid en praktijk aan elkaar door ambities van overheden te vertalen naar concrete toepassingen in de praktijk. We nemen de wettelijke kaders als uitgangspunt, maar af en toe gaan we buiten de gebaande paden. Wij ontwikkelen pragmatische oplossingen en geven advies op maat voor het bereiken van een water- en milieubestendige en toekomstgerichte bedrijfsvoering.

Vanuit de inhoud ontwikkelen wij digitale tools en bedrijfscans in 'boerentaal' voor bewustwording, zelfreflectie en informatieoverdracht. Boeren en tuinders toetsen hiermee of hun bedrijf aan de regels voldoet en ontvangen een gericht advies, handige tips en bruikbare oplossingen om het bedrijf duurzaam te verbeteren. Via de landbouwportalen kunnen zij (gesubsidieerde) maatregelen aanvragen.

Inspireer uzelf en kijk hoe onze kennis en tools uw project kan versterken.

Benieuwd naar onze projecten?

Volg ons

Broos Water wil graag nieuws en actuele ontwikkelingen op het gebied van Water en Milieu in de land- en tuinbouw met u delen. Wij houden u graag op de hoogte.