Projecten en digitale tools

Aan de keukentafel en digitaal

Wij kennen de landbouw, komen overal over de vloer en weten wat actueel is. Dat maakt ons dé adviseur om  in de land- en tuinbouw op het gebied van Water en Milieu de juiste stappen te zetten. 

In onze projecten verbinden we beleid en praktijk aan elkaar door ambities van overheden te vertalen naar concrete oplossingen en toepassingen in de praktijk. We nemen de wettelijke kaders als uitgangspunt, maar af en toe gaan we buiten de gebaande paden. In de praktijk brengen wij knelpunten in kaart en geven advies op maat over het water- en milieubestendig inrichten en runnen van land- en tuinbouwbedrijven.

Vanuit de inhoud ontwikkelen wij digitale tools en bedrijfscans in 'boerentaal' voor bewustwording, zelfreflectie en informatieoverdracht. Met deze instrumenten toetsen boeren en tuinders hun bedrijf aan de regels en eisen van overheden en ontvangen ze een gericht advies, handige tips en bruikbare oplossingen om het bedrijf duurzaam te verbeteren.

Inspireer uzelf en kijk hoe onze kennis en tools uw project kan versterken.

Benieuwd naar onze projecten?

Volg ons

Broos Water wil graag nieuws en actuele ontwikkelingen op het gebied van Water en Milieu in de land- en tuinbouw met u delen. Wij houden u graag op de hoogte.