Opgericht in
Samenwerking met
: 2017
: Benten Water Solutions

Sensileau is een digitaal kennisplatform en heeft als doel het verduurzamen van de watersector door het bevorderen van het toepassen van online monitoring en sensortechnologieën wereldwijd. Uniek is de uitgebreide en dynamische database met meer dan 10.000 meetinstrumenten voor het online meten van 100 verschillende waterkwaliteitsparameters van meer dan 300 leveranciers.

Bezoek de website van Sensileau
Opgericht in
Samenwerking met
: 2016
: Hyma Garden en Gran Lunga

De Rainblock is een unieke regenwaterschutting voor het opvangen en opslaan van regenwater. Het water kan in en rondom woningen en gebouwen nuttig gebruikt worden voor allerlei gebruiksdoelen. De Rainblock is eenvoudig te koppelen aan de regenpijp. Door de holle modules te stapelen en onderling te verbinden, kun je net zoveel water opvangen als je zelf wilt. In een schuttingdeel wordt maar liefst 660 liter opgevangen op een klein oppervlak (0,5 m2)!

Bezoek de website van Rainblock
Opgericht in
Samenwerking met
: 2014
: CustomPixels, 2CMore

AgriWijzer is hét informatieportaal voor iedere agrariër die zijn bedrijf duurzaam en toekomstgericht wil ontwikkelen. AgriWijzer is thematisch ingericht in ‘Wijzers’. Iedere Wijzer behandelt een actueel thema in de land- en tuinbouw. De werkwijze van AgriWijzer is om met beslisbomen in 5 stappen te komen tot praktische en duurzame oplossingen.

Bezoek de website van AgriWijzer