Broos Water

Al 20 jaar oplossingsgericht vanuit een praktisch oogpunt

Broos Water vindt duurzame landbouw in een aantrekkelijke en schone omgeving vanzelfsprekend. Als onafhankelijk kennis- en adviesbureau werken we hier dagelijks aan. En dat al 20 jaar!

Ons land is toonaangevend in het produceren van gezond en veilig voedsel, maar de manier waarop raakt uit balans. Nog steeds komen nutriënten en middelen in het water terecht, raken bodem en grondstoffen uitgeput en nemen biodiversiteit en de zoetwatervoorraad af. Voldoende schoon water en een gezond milieu zijn essentieel voor alles wat leeft. Het bepaalt de kwaliteit van ons leven, de omgeving en flora en fauna.

In ons werk staat het verduurzamen van de land- en tuinbouw op het gebied van water en milieu centraal. Meer circulariteit, minder emissies en toekomstgericht ondernemen met waarborg voor de omgeving zijn sleutelbegrippen. Onze activiteiten zijn gericht op bewustwording, het ontwikkelen en toepassen van slimme tools en oplossingen in de praktijk en kennisverspreiding. We doen dit in opdracht van en samen met overheden, bedrijven en natuurlijk boeren en tuinders. 

Kennismaken of benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Projecten en digitale tools

Wij komen uit de praktijk en weten welke uitdagingen er zijn. Dat maakt ons dé adviseur om in de land- en tuinbouw op het gebied van Water en Milieu de juiste stappen te zetten.

  meer informatie

Opleidingen en trainingen

Kennisdelen is vermenigvuldigen! Ons motto is: ‘leren in de klas en doen in de praktijk’, waarbij wij uitgaan van drie trainingsbehoeften: (vak)kennis, kunde en vaardigheden.

  meer informatie

Onderzoek en ontwikkeling

Wij denken in kansen en oplossingen. Wij gaan de uitdaging aan om voor de land- en tuinbouw te komen tot werkbare en efficiënte oplossingen op het gebied van Water en Milieu.

  meer informatie

Detacheren en inhuur

Met onze kennis en ervaring van de land- en tuinbouw en de wet- en regelgeving kunnen wij direct aan de slag om (tijdelijk) uw team te versterken.

  meer informatie

Contact

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact op met Jan Broos.

jbroos.png (73 KB)

  naar onze contactgegevens
Broos Water is lid van