Broos Water

Al 20 jaar oplossingsgericht vanuit een praktisch oogpunt

Droogte, wateroverlast, verzilting, voldoende zoetwater, een betere waterkwaliteit. Het zijn zo wat thema's die volop spelen in de land- en tuinbouw. Boeren en tuinders staan voor grote uitdagingen om hun bedrijf op het gebied van water en milieu toekomstgericht en duurzaam te ontwikkelen. Broos Water wil met hun praktische kennis en ervaring ondersteuning bieden in het bereiken van een klimaat- en waterbestendige land- en tuinbouw. Wij doen dit voor overheden, bedrijven en agrarische ondernemers. De focus ligt op advies, onderzoek, trainingen en het ontwikkelen van pragmatische oplossingen en tools.

Ons land is toonaangevend in het produceren van gezond en veilig voedsel, maar de manier waarop raakt uit balans. Nog steeds komen nutriënten en middelen in het water terecht, raken bodem en grondstoffen uitgeput en nemen biodiversiteit en de zoetwatervoorraad af. Door klimaatsverandering wisselen landurige perioden van droogte en heftige buien elkaar af.  Voor het voortbestaan van hun bedrijf zullen agrarische ondernemers hun bedrijfsvoering moeten aanpassen, verduurzamen en pragmatische maatregelen moeten nemen. Meer circulariteit, minder emissies en toekomstgericht ondernemen met waarborg voor de omgeving zijn daarbij onze uitgangspunten. 

Kennismaken of benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Projecten en digitale tools

Wij komen uit de praktijk en weten welke uitdagingen er zijn. Dat maakt ons dé adviseur om op het gebied van Water en Milieu de juiste stappen te zetten.

  meer informatie

Opleidingen en trainingen

Kennisdelen is vermenigvuldigen! Ons motto is: ‘leren in de klas en doen in de praktijk’, waarbij wij uitgaan van drie trainingsbehoeften: (vak)kennis, kunde en vaardigheden.

  meer informatie

Onderzoek en ontwikkeling

Wij denken in kansen en oplossingen. Wij gaan de uitdaging aan om voor de land- en tuinbouw te komen tot werkbare en efficiënte oplossingen op het gebied van Water en Milieu.

  meer informatie

Detacheren en inhuur

Met onze kennis en ervaring van de land- en tuinbouw en de wet- en regelgeving kunnen wij direct aan de slag om (tijdelijk) uw team te versterken.

  meer informatie

Contact

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact op met Jan Broos.

jbroos.png (73 KB)

  naar onze contactgegevens
Broos Water is lid van