Innovatiemakelaar Tuinbouw en Watertechnologie

Vanuit Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en TKI Watertechnologie is in 2020 het idee ontstaan om een innovatiemakelaar in te zetten op de scheidlijn tussen water en tuinbouw. Sinds maart van dit jaar vervult Jan Broos deze rol. 

Als innovatiemakelaar Tuinbouw en Water wil Jan een bijdrage leveren aan het versterken van de innovatiekracht en het ondernemerschap op het gebied van ‘water’ in de tuinbouwsector. Hij stelt hiervoor graag zijn kennis en netwerk binnen de tuinbouwbranche en de watersector beschikbaar. Jan wil met innovatieadviesdiensten partijen met elkaar in contact brengen en verbinden met als doel het innoveren van producten, processen of diensten. Er zijn tal van waterinnovaties die relevant zijn voor de tuinbouw en omgekeerd. Als innovatiemakelaar kan Jan bijstand, advies en informatie geven over subsidiemogelijkheden en instrumenten die innovatietrajecten ondersteunen. 

Heeft u innovatieplannen op het gebied van Tuinbouw en Water en ondersteuning nodig? Bel of mail Jan Broos dan (j.broos@brooswater.nl; 06-224 618 68)

 

 

  Ga naar de projectpagina